Ik ben Sanne, 30 jaar en ik werk op een Financiële Administratie op het hoofdkantoor van een Fresh Food Coffee Café met 10 vestigingen in Nederland.
Nadat ik een auto ongeluk heb gehad had ik whiplash achtige klachten, wat resulteerde in klachten in en rondom mijn nek. Daarvoor had ik nooit ergens last van, maar nu was dit mijn zwakke plek geworden. Sinds de behandeling zijn de klachten helemaal verdwenen.
Na vele diverse soorten therapie geprobeerd te hebben, bleek ik het meeste baat te hebben bij Cranio Sacraal therapie. Het meest positieve aan deze therapie vindt ik dat de behandeling op een zachte manier gebeurd (b.v. het harde kraken bij andere therapieën voelde voor mij onprettig) en daarnaast vindt ik het een heel fijn idee dat door deze behandeling het lichaam wordt aangespoord om zelf te gaan helen, waardoor ik veel langer baat van deze behandelingen in tegenstelling tot b.v. het kraken, wat ik na een week eigenlijk alweer zou moeten laten doen.
Ik ben het meest te tevreden over dat d.m.v. een zachtere behandeling het lichaam zelf aan de gang wordt gezet om de vastzittende problemen in het lichaam (blokkades/knopen) op te lossen. Waardoor het probleem ook daadwerkelijk helemaal wordt opgelost en je dus verder kunt en komt in het leven.
Ik zou zeggen dat de therapie zeer doeltreffend is en dat het heel erg goed en belangrijk is dat het lichaam af en toe een handje wordt geholpen wanneer je vast komt te zitten met dingen in je lijf of hoofd en door deze behandeling daarna weer verder kunt komen. Ik merk na 1 behandeling al heel veel verschil, maar ik merk ook nadat ik nu al jaren deze therapie af en toe krijg ik nog steeds sneller en beter profijt krijg van deze behandeling.
Ik zou het iedereen willen aanraden, mensen met heftige pijnlijke rug/nek/schouder klachten die zich geregeld laten kraken, zodat ze kunnen ervaren hoe doeltreffend Cranio is en hoe lang je er profijt van kunt hebben in tegenstelling tot het heftige snelle effect van kraken. Maar ook zou ik het mensen aanraden die op wat voor manier dan ook zijn vastgelopen in hun leven, met behulp van Cranio kun je samen met de therapeut op zoek gaan naar het probleem en de oplossing op een zeer fijne manier die voor jou goed voelt en op je eigen tempo.
Doordat ik afgelopen jaren een aantal keren ben verhuisd naar verschillende gemeentes in Noord-Holland heb ik inmiddels meerdere therapeuten van Cranio Sacraal bezocht. Toch rij ik nu nog steeds graag om, om mijn eerste Cranio Sacraal Therapeut, Ralph te bezoeken.
Ralph heeft mij echt heel erg goed kunnen helpen waardoor ik helemaal van al mijn whiplash klachten af ben gekomen en inmiddels bezoek ik Ralph nog steeds graag wanneer ik met een probleem zit of lichamelijke klachten heb door sport of (werk)stress. Ik vindt het heel erg bijzonder wat Ralph kan en doet en ik heb er persoonlijk heel erg veel baat bij, altijd weer.